2015. április 18., szombat

Mimen Vaníliás Süteménypor Muffin

Andrea napra készült ez a muffin, számomra teljesen új süteményporból. Egy receptversenyen elért helyezéssel nyertem ezt a sütiport, magamtól talán sosem próbáltam volna ki... mekkora veszteség lett volna :) Olyan finomra sikeredett, hogy legnagyobb kritikusom, a húgom (akinek egyébként sütöttem), azt találta mondani, minden eddigi süteményem közül ez szerinte a legfinomabb. Egyetértek. Már nyersen is olyan finom volt, hogy három muffin-nyi tészta meg sem érte a sütivé válást :) Aki még nem találkozott vele, nem próbálta, de megteheti, egyszer mindenképpen kóstoljon meg egy ebből a süteményporból készült muffint vagy piskótát! Interneten is lehet rendelni, méghozzá innen.


A muffint a süteménypor zacskóján lévő utasítás szerint készítettem, mely így szól: "A csomag tartalmához adjunk 110g olajat, 225g vizet, és 1-2 perc alatt kézi mixerrel keverjük simára. Kikent, lisztezett formában, előmelegített 180C fokos sütőben tortát 35, muffint 30 percig süssük."
Az egyik leggyorsabban, leggyszerűbben elkészíthető, mégis legfinomabb glutén-, tej-, tojás-, szója-, kukorica-, burgonya-, rizsmentes muffin (sütemény).
A süteménypor felkerült a következő bevásárlólistára.


(A muffin belsejéről sajnos nem volt lehetőségem fotót készíteni, legközelebb pótolom.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése