Hozzávalók (22*32cm-es tepsihez):
Tésztához:5db tojás
100g kristálycukor
50g natúr kakaópor
Krémhez:
250g Hulala habtejszín
40g porcukor
Elkészítés:
A
tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kakaót és óvatosan
a tojások kemény habbá vert fehérjét is. 190 fokra előmelegített sütőben,
sütőpapírral bélelt tepsiben az előkészített tésztából két lapot sütünk. Amíg a
lapok hűlnek, a habtejszínt keményre felverjük a porcukorral. Az egyik lapra
rákenjük a krémet, majd a másikkal befedjük. Tetejét megszórjuk porcukorral.
Egy-két órára hűtőbe rakjuk. Forró vízbe mártott késsel szeleteljük. Tálalásnál
ismét meg lehet szórni porcukorral.
Köszi a receptet! Most lett kész, a széleit le "kellett" vágnom, hogy szép legyen a süti. A gyerekeim legnagyobb örömére :)
VálaszTörlésLiszt?
VálaszTörlés