Hozzávalók (30*40cm-es tepsihez):
6db tojás szétválasztva6ek cukor (nekem 120g lett)
6ek rizsliszt (szintén 120g)
késhegynyi sütőpor
lekvár (házi rumos sárgabaracklekvár került bele)
Elkészítés:
A tojásokat
szétválasztom. A fehérjét kemény habbá verem, a sárgáját fehéredésig keverem
a cukorral. Ehhez fakanállal, óvatosan hozzákeverem a fehérjét, majd a
sütőporral elkevert rizslisztet is. Sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokra előmelegített sütőben
süstöm először 5, majd 160 fokra mérsékelve még további 20 percig. A sütőből
kivéve rizslisztezett, száraz konyharuhára borítom és feltekerem. Ha kihűlt,
megkenem sárgabarack lekvárral, majd újra feltekerem és megszórom porcukorral.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése